Bestellen en verzenden

Bij Cobra Coffee bestel je snel en gemakkelijk de lekkerste koffie. Onze koffie is altijd gebrand. Op deze pagina geven we je alle informatie over het proces tussen het moment van bestellen en het ontvangen van de koffie.

Verpakkingen bewaren

Bij het branden, het eigenlijk meer roosteren, van de koffie komen gassen vrij. Deze zorgen voor de heerlijke geur van koffiebonen. Dit proces gaat nog een paar dagen na het roosteren door. Onze verpakking bevatten een versfilter. Dit staat toe dat de gassen van de koffiebonen de verpakking kunnen verlaten. Als je de verpakking in de doos laat zitten, kan zijn dat het versfilter niet optimaal werkt. Hierdoor kan de verpakking van de koffie openknappen. Dat is niet goed voor de koffie. We adviseren daarom altijd om de koffieverpakking uit de doos te halen.

Overigens, het versfilter staat toe dat de gassen de verpakking kunnen verlaten. Het is een eenrichtingsverkeer filter. Dat wil dus zeggen dat lucht van buiten niet in de verpakking kan komen. Hierdoor blijft de koffie lang houdbaar. De kwaliteit blijft tot een jaar na het branden goed.

Levertijd

Het proces van het branden van de koffie begint nadat de betaling is ontvangen. Per betaling via paypal of iDeal gaat de bestelling automatisch naar onze brander.

Onze koffie wordt op bestelling gebrand. Dat betekent dat we geen voorraden van gebrande koffiebonen hebben. We verwerken en branden de koffie 1 à 2 keer per week. Het kan dus gebeuren dat je even een paar dagen geduld moet hebben.

Verzending / levering

Onze koffie wordt geleverd door een pakketservice. Meestal leveren zij binnen 2 dagen de koffie overal in Nederland. Verzendingen buiten Nederland kunnen langer duren.

Verzendkosten

Verzendingen binnen Nederland kosten €6,50 per zending. Aflevering in België en Duitsland kosten €12,50. De verzendkosten worden in rekening gebracht als bijdrage voor administratie- en transportkosten. De verzendkosten worden automatisch berekend en duidelijk aangeven in uw winkelwagen op de bestelpagina, zodra de adresgegevens zijn ingevoerd.

Bij een bestelbedrag boven €70 brengen we geen verzendkosten in rekening.

Afhalen

Het afhalen van de bestelling is helaas niet mogelijk.