Ruilen en retourneren

Wij van Cobra Coffee zijn trots op onze koffie. Wij willen dat je tevreden met je bestelling bent. Onze koffie wordt met veel zorg verpakt en verzonden. Het kan natuurlijk gebeuren dat de bestelling niet aan je verwachting voldoet. Op deze pagina vindt je de informatie hierover.

Wettelijke herroepingsrecht

Koffie bonen

Onze koffie wordt speciaal voor onze klanten en per bestelling gebrand, verpakt en verzonden. De bonen hebben, eenmaal gebrand, een beperkte houdbaarheid en kunnen daarom niet geretourneerd worden. Het wettelijke herroepingsrecht is daarom op onze koffiebonen ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Overige producten

Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van jouw vervoerder. Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Cobra Coffee geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt je contact met ons opnemen via info@cobracoffee.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Beschadigde verpakking

Onze koffie wordt met veel zorg verpakt en verzonden. Het kan natuurlijk gebeuren dat er iets mis is met de verpakking. De koffiebonen zijn vers gebrand als ze in de zakken worden verpakt. Ondanks het versfilter kan het zijn dat de verpakking op de naden los knapt. Mocht dit het geval zijn, neem dan direct contact met ons op: info@cobracoffee.nl. We zullen dan de beschadigde aantallen nogmaals naar je opsturen. Uiteraard is dat zonder kosten!