Espresso martini

Gaat het feest door tot na middernacht? Deze heerlijke koffie-cocktail houdt je wakker!

Benodigheden

  • Blender / keukenmachine
  • martini glazen

Ingrediënten

  • 120 ml espresso (4 espresso’s)
  • 100 ml wodka
  • 100 ml koffielikeur
  • 8 ijsblokjes

Het recept

Zet de espresso’s en laat ze 15 minuten afkoelen tot kamertemperatuur. Je mag de espresso’s in één groot glas, kommetje of alvast in de blender doen.

Doe de afgekoelde espresso’s, samen met de wodka, koffielikeur en de ijsblokjes in een blender (of keukenmachine) en maal 5 seconden.

Verdeel de mix over de martini glazen.

Server direct.

Leuk dat je onze website over koffie bezoekt. Wij, en derde partijen, maken op onze websites gebruik van cookies. Niet alleen voor bij de koffie. Wij gebruiken cookies ook voor het bijhouden van statistieken, om jouw voorkeuren op te slaan en jouw winkelwagen bij te houden. Door op ‘Accepteren en doorgaan’ te klikken, ga je akkoord met het gebruik van alle cookies zoals omschreven in onze cookieverklaring.