IJskoffie

Met deze makkelijke, maar o zo lekkere, ijskoffie koel je af én krijg je weer energie om door te gaan.

Benodigheden

  • glas

Ingrediënten

  • 30 ml espresso
  • 100 ml kokend water
  • 2 tl fijne kristalsuiker
  • 6 ijsklontjes
  • 50 ml volle melk

Het recept

Zet de espresso en voeg hieraan het kokend water en de suiker toe. Roer het even en laat het iets afkoelen.

Doe de ijsblokjes in een glas, voeg hier de iets afgekoelde koffie en de melk aan toe.

Roer door en serveer het ijskoud.

Leuk dat je onze website over koffie bezoekt. Wij, en derde partijen, maken op onze websites gebruik van cookies. Niet alleen voor bij de koffie. Wij gebruiken cookies ook voor het bijhouden van statistieken, om jouw voorkeuren op te slaan en jouw winkelwagen bij te houden. Door op ‘Accepteren en doorgaan’ te klikken, ga je akkoord met het gebruik van alle cookies zoals omschreven in onze cookieverklaring.