Mokka-havermout

Met mokka-havermout begin je de dag met veel energie

Benodigheden

  • Pan
  • Twee kommen

Ingrediënten

  • 300 ml ongezoete haverdrink
  • 150 g havermout
  • 60 ml espresso
  • 100 g diepvries kersen
  • 2 el cacaopoeder
  • 15 g extra pure chocolade 70%

Het recept

Breng in een pan de haverdrink met de havermout aan de kook. Laat op laag vuur in 10 minuten gaar worden.

Na ongeveer 7 minuten voeg je de bevroren kersen aan de langzaam kokende havermout toe.

Roer de cacaopoeder en de espresso door de havermout en verdeel over kommen.

Schaaf de chocolade erover en server direct.

Leuk dat je onze website over koffie bezoekt. Wij, en derde partijen, maken op onze websites gebruik van cookies. Niet alleen voor bij de koffie. Wij gebruiken cookies ook voor het bijhouden van statistieken, om jouw voorkeuren op te slaan en jouw winkelwagen bij te houden. Door op ‘Accepteren en doorgaan’ te klikken, ga je akkoord met het gebruik van alle cookies zoals omschreven in onze cookieverklaring.